18.11.2021 г., 11:55 ч.

Завръщане 

  Поезия » Любовна
534 0 2

Бих искал пак да се завърна
във оня стар далечен град,
да мога времето да върна,
и пак да се почувствам млад.

 

Навярно вече съм различен
поостарял и променен
но знам, че пак ще те обичам
и пак ще искам да си с мен.

 

Не мога нищо да забравя,
като че пак стоиш пред мен,
но в късна нощ перо оставям
за да допиша в някой ден.

 

В съня си знам, ще се завърна
във оня стар далечен град
ще мога пак да те прегърна
и пак ще се почувствам млад.

© Огнян Железов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!
  • Много хубав стих, изпълнен с носталгия и любов... Сърцето винаги се чувства младо и винаги има нужда от любов!
    Поздрав, за красивата творба!
Предложения
: ??:??