18.07.2024 г., 10:45 ч.

Завръщане 

  Поезия
130 2 2

Очите ти –
пристанища от слънце,
посрещат ме
тъй нежни и добри.
И спуска котва
бавно Хоризонта
от хребета
на твоите коси.

Единствено
Небето – оператор,
следеше ни
със камера в ръка,
но тази сцена
то не запечата,
понеже ослепя.

© Георги Ревов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??