20.01.2008 г., 20:02 ч.

Завръщане 

  Поезия » Любовна
624 0 2
Хората са казали, че когато чувствата преливат в теб, тогава можеш да пишеш...
Не вярвах... но и дълго време не писах...
Може би една година вече...
От една година се уча да живея без теб до мен...
една година напразни усилия...
но ето, че отново пиша... отново чувствам, че имам какво да кажа...
Ти отново си тук, но си така далечен, така чужд...
Дали ще имаме отново това, което ти захвърли?
Дали сме същите или сме променени?...
Дали ще ме обичаш така, както си ме обичл преди?...
Истината е, че  не знам... времето само ще покаже...
Знам само, че е хубаво да си отново тук до мен...
Хубаво е да живея...

© Мила Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??