23.11.2014 г., 11:46 ч.

Завръщане 

  Поезия
364 0 0

Каква по-красива свързаност...

Вятърът ме носи

на разпилени капки,

потапя обратно в земята

и ставаме,

отново.

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??