23 nov 2014, 11:46

Завръщане 

  Poesía
445 0 0

Каква по-красива свързаност...

Вятърът ме носи

на разпилени капки,

потапя обратно в земята

и ставаме,

отново.

© Ива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??