3.07.2007 г., 9:23 ч.

ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ СЕБЕ СИ 

  Поезия
982 0 4

 

ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ СЕБЕ СИ


Понякога очи затварям

и чувам идващия ден.

Макар и рядко, се досещам,

че някога си бил със мен.

Понякога те мразя

или те обичам,

но ти оставаш

винаги около мен…

Но аз прекрасно зная вече:

ти все още бягаш и от моя плен…

Замина си завинаги!

Хъммм, прав ти път!

Аз прощавах всичко – винаги,

но не и този път!

И вече върнах се към себе си.

Намерих се за сетен път.

И повече не ще изгубя Аз-а си,

заради някой като теб.

Пораснах вече и повярвах,

че станах истински човек.

Не ми трябва патерица стара,

а за душата моя – лек!

Върви по пътя си и продължавай

да тровиш другите със лекота.

Но никога не ме забравяй,

че била съм със тебе до сега,

че обичала съм страшно много,

но си върнах моето сърце.

И затова ти казвам  „Сбогом”!

И привет на моето лице!

12.05.2007  10:30h

© Мириам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??