ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ СЕБЕ СИ
Понякога очи затварям
и чувам идващия ден.
Макар и рядко, се досещам,
че някога си бил със мен.
Понякога те мразя
или те обичам,
но ти оставаш
винаги около мен…
Но аз прекрасно зная вече:
ти все още бягаш и от моя плен…
Замина си завинаги!
Хъммм, прав ти път!
Аз прощавах всичко – винаги,
но не и този път!
И вече върнах се към себе си.
Намерих се за сетен път.
И повече не ще изгубя Аз-а си,
заради някой като теб.
Пораснах вече и повярвах,
че станах истински човек.
Не ми трябва патерица стара,
а за душата моя – лек!
Върви по пътя си и продължавай
да тровиш другите със лекота.
Но никога не ме забравяй,
че била съм със тебе до сега,
че обичала съм страшно много,
но си върнах моето сърце.
И затова ти казвам „Сбогом”!
И привет на моето лице!
12.05.2007 10:30h
© Мириам All rights reserved.