3.05.2008 г., 16:18 ч.

Завързани чувства 

  Поезия » Любовна
1526 0 38

 

Завързани чувства

 

 

Завързах чувствата.

На възел.

Да мълчат!

От себе си се скрих!

В сълзите на Луната.

Очите ми

звезди издайнически

пак броят.

Гадаят в нощите...

Разлистват тишината.

Запалих устните

с винò.

За да немеят!

Опих се с истини...!

Самата се излъгах.

Повярвах си!

И буквите  по листа сея.

В писмо до теб.

Ръцете ме загърбиха.

Предадоха ме думите!

И ти ще разбереш.

Душа издраскана -

трепереща въздишка.

Но питам се...

дали сърцето ти

ще прочете?

 

На възела

сама разхлабвам

всяка нишка...

 

 

04.03.2008 г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??