15.01.2009 г., 15:18 ч.

Здрав да си! 

  Поезия » Друга
1163 0 36
Във тебе май вселил се е мъдрец,
гуру или може би мислител,
щом мислите ни тайничко четеш
и в умни фрази ги обличаш.

Често се усмихваш под мустак.
Подхвърляш думи  ей така, небрежно.
Но в замисъла умният човек
намигване усеща. Топла нежност.

Пораснал си. Не казвам остарял.
То, времето, е нещо относително.
В душата си, човече, помъдрял.
Здрав да си! Ти обич си за всички!


Стихът се посвещава на мой колега, послучай 57- я му рожден ден!

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??