26.11.2008 г., 13:37 ч.

"Здравей!" 

  Поезия » Любовна
888 0 6

                              "Здравей" ми каза и се усмихна мило,

                               поздрав за една стара позната.

                                 "Здравей", отвърнах смутено -

                                поздрав за най-обичания на земята.

                                Колко пъти "здравей" ще чуя след твоето,

                                но само от него ме боли.

                                Колко пъти "здравей" ще кажа на други,

                                но само за теб то значи "прости".

                                Колко усмивки ще видя след твоята,

                                но само тя тъй нежно искри,

                                 колко длани ще докосна на други,

                                 но само твоята така гори.

                                 Колко думи ще чуя след твоите,

                                 но само те са сякаш от рая,

                                 други устни ще произнасят името ми,

                                  но само твоите тъй силно желая.

                                 Колко срещи ще имам с други,

                                 но от тази не ще има по-щастлива.

                                 Колко любови срещах след твоята,

                                  но само тя бе толкова красива!

 

 

                                                                                  11.01.2008 г.

© Виолета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??