Здравей, Любов!
По усмивката ще те позная.
По нежните целувки и прегръдки
в на нощта безкрая.
По дългите разходки,
нехаещи души за нищо друго,
романтика, звезди и лодки,
плажове и всеки път по нещо лудо.
"Здравей, Любов!" и ти ми отговаряш.
Ще поостанеш - казваш ми, така ли?
Не знам дали да ти повярвам,
щом преди един друг сме предали.
Ако ти вярвам, ще ми вярваш ли и ти?
Ако те искам силно, ще ме поискаш ли по-силно от преди?
Отговори ми! Защото имам хиляди въпроси...
Понякога си мисля, че само погледът ти отговор на всичко носи.
Понякога не искам нищо да изричам,
дори и да ме молиш, да кажа, че обичам.
Здравей, отново...
Съгласих се да те чакам.
И няма да те пусна,
заблудена в следващата пряка.
Пътищата са безбрежни,
с теб ще ги обиколя.
Навсякъде ще те последвам,
щом искаш точно ти за мене да си Любовта.
© Мирена Всички права запазени