17.08.2013 г., 17:21 ч.

Здравей, море 

  Поезия » Хумористична
511 0 5

Здравей, море!

И таз година няма да те видя.

Не е добре.

Душата си затварям като мида.

 

Че чудеса

не ми се случват доста дълго време.

Но се кося

от други мисли, страсти и проблеми.

 

С какво, море,

да плащам тока, парното, водата?

Не е добре,

че трети месец карам  без заплата.

 

Кажи, море,

от борчовете как да се избавя?

Я по-добре

прати ми снимка твоя… за  да се удавя.

 

И речено – сторено: ето я снимката със заглавието заедно:

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=308234

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??