3.09.2019 г., 13:50 ч.

Здравей Септември 

  Поезия » Друга
773 0 3

 Здравей Септември

 

Заравей септември, ти пак дойде,

захладня и слънцето вече така не пече.

С мен остана спомена за прекрасно море,

една сбъдната мечта едно пожелание!

 

Здравей септември, ти пак дойде,

изпращаш лятото, посрещаш есента.

Усмихвам се пак на твоето слънце,

усмихват ти се и децата, мойте синове!

 

Здравей септември, ти пак дойде сега,

вече свършва ваканцията за моите деца!

Започва отново новата учебна година,

ще те чакаме заедно отново догодина!

 

Здравей септември, ти пак дойде,

донеси ми моля те здраве и доброта!

Да бъдем здрави аз мойте близки и деца,

повече не искам, това е най-важно на света!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??