22.05.2016 г., 21:51 ч.

Зелено семе 

  Поезия » Друга
219 0 1

Зелено семе

 

Стоя с ръце напъхани във джоба,

опитвам се и аз да съм добър,

но вътре в мен напира страшна злоба,

осъждан съм от някакъв "катър".

 

Обръща се на "ти", вместо на "вие",

опитва се във сайта  да ме заличи,

и стиховете ми от сайта  си да скрие...

О, питам се сега, с какви очи?

 

Не съм го срещал, той не ме познава,

но критиката ми той не търпи.

Той пет пари за другите не дава,

и все по старому се инати!

 

Зелено семе, мога ли да купя!?

И с церберството да се съглася?

Аз няма никога да се "надупя",

но ще опитам да го наглася!

   25.08.2015 Драгойново

 

 

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??