Не ти ли провърви в живота
не се стреми сам към Голгота,
пътят е труден и стръмен,
очаква те Кръстът ти тъжен...
Живей с мисли надеждни,
не зови несгодите прежни.
Животът веднъж се дарява,
таз истина е много стара.
В душата нека радост да грей,
песен сладка в нея да пей,
превърни живота си в земен рай -
за небесния никой нищо не знай.
© Мадлен Всички права запазени
дано всеки да може поне за миг да го зърне...
прегръщам те с обич, Мадлен...