1.10.2019 г., 7:39 ч.

Земя 

  Поезия » Любовна
527 0 1

Прегърни ме отново,

и ми кажи,че ме обичаш,

остави ме да помириша,

този аромат на Земя.

 

Остави ме отново,

да усетя горещите ти устни върху моите.

остави ме отново,

да те докосна,без дори да те докосвам.

 

Очите ти са толкова красиви,

като на ангел паднал на Земята,

остави ме да се взрея в тях,

и да потъна във вечността.

© Thatlonelygirl Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??