1.06.2010 г., 12:13 ч.

Земя от обич 

  Поезия » За деца
650 0 9

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!

 

                     Земя от обич

 

           Земя от обич искат всички

           и ведро, слънчево небе:

           от малки пухкави ръчички

           до юношеските ръце!

 

           Да има много смях и радост,

           усмивки, палави игри

           и с устрема на щедра младост

           Земята наша да лети!

 

           Навред, по цялата планета

           да цъфнат хиляди цветя!

           Да няма граници, морета,

           делящи детските сърца!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??