9.12.2015 г., 23:59 ч.  

Земята целият ме иска. 

  Поезия
307 0 2

 





Язон се завърна
и какво намери?
Каквото и Христос,
замерян с камъни.

Релсите ръждясали,
разсписание няма.
Лястовици по жиците
се събират.

 

Уморен, ще полегна
с очи да изпратя.
Земята е толкова мека,
че целият ме иска.


© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??