4.10.2007 г., 8:42 ч.

зен 

  Поезия
700 0 10

зен

 

 

свали предпазното стъкло

и очилата

мотоциклет в живота карай

или поне кабриолет

прозорците екран са

затова ги махай

вдигни си щорите

сърцето отвори

ръцете протегни

ще минат през стъклата

да ги отваряш няма нужда

ако повярваш

ако го желаеш много

Ти

дробове напълни

със свеж житейски въздух

не спирай

дишай

без акумулатор или маска

с пълни ненаситени гърди

в живота жалузи

недей да слагаш

усещай вятъра

тогава знаеш

че живял си

във наслада

Ти

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??