15.11.2017 г., 8:25 ч.

Зима 

  Поезия » Пейзажна
478 0 2

Зима идва тъй студена,
с бели преспи е покрито,
и студено е навън,
и комини пушат силно,

Децата тичат,
целят се с сняг,
пързалят се с шейни,
и снежно се смее.

Прибираме се мокри,
преобличаме си дрехите,
пием топъл шоколад, 
и гледаме как вали навън.

 

 

(Лиска)

© Хриси Миланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??