13.12.2013 г., 23:00 ч.

Зима 

  Поезия » Пейзажна
713 0 2

Снежинки красиви политат,

с танца брилянтен се скитат.

Постилат земята ни свидна,

с бяла постеля завидна.

 

Майка земя нежно обгръщат,

с топлина благата и връщат.

Ценна си Зима красива,

Коледа водиш щастлива!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??