3.08.2011 г., 20:00 ч.

Зима 

  Поезия » Пейзажна
692 0 0

Зимата иде, сняг вали.
Тъмни нощи и мъгли,
улици, сковани от студа.
Сутринта е над гората - 
сняг вали - пухкав и студен,
шапки, шал и ръкавици
време да извадим.
Весели деца огласят
замръзнали пързалки.
Печки да запалим,
пламъци да светят.
Не ще да се стоплим,
студове безкрайни.
Пролет, Лято, Есен иде,
топъл дъжд вали,
кокичето цъфти.
Слънцето наднича зад облачето бяло,
вижда му се края, идат топли дни.

© Онур Реджеб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??