Виж времето, какво е хубаво навън
денят е къс
сезонът зима
и слънцето не топли,
а само грей
нима и ние понякога не сме такива.
И никой не обича
да е сам
и в тъмнина,
а търси да сгрей
премръзналите си ръце
в нечий други пръсти.
И колко простичко е, туй
в живота всичко е по две...
затуй дай да излезем с теб навън
в тоз хубав зимен ден!
© Румяна Щерева Всички права запазени
Тук се крие разковничето, на този хубав стих!
Поздрав!