Jan 22, 2021, 12:03 PM

Зимен ден 

  Poetry
295 1 4

Виж времето, какво е хубаво навън

денят е къс

сезонът зима

и слънцето не топли,

а само грей

нима и ние понякога не сме такива.

И никой не обича

да е сам

и в тъмнина,

а търси да сгрей

премръзналите си ръце

в нечий други пръсти.

И колко простичко е, туй

в живота всичко е по две...

затуй дай да излезем с теб навън

в тоз хубав зимен ден!

 

 

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??