9.02.2006 г., 22:07 ч.

Зимна форма 

  Поезия
629 0 1

Зимна форма

Кристален студ към теб съм вече,
не можеш с нищо да ме промениш!
За тебе огненото слънце няма да съм денем,
няма да съм нощем пълната луна.
Въпроси не отправяй,
ти трябва най-добре да знаеш,
защо съм скреж
или пък есенна слана попарила листата,
че повече не ще съм утринна роса, поливаща цветята.

© Стихийно Бедствие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??