27.01.2022 г., 19:17 ч.  

Зимна приказка 

  Поезия
247 1 1

Тихо е... Толкова е тихо.

Малки снежинки валят.

Бяло е... Толкова  е бяло.

Греят звездите не спят.

Чисто е... Толкова е чисто.

Светли мечти те зоват.

Чудно е... Толкова е чудно.

Сякаш душите летят.

Щастие... Толкова щастие.

Зимната приказка в нас.

© Гедеон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??