1.02.2014 г., 21:55 ч.

Зимна приказка 

  Поезия
322 0 1

                                              На Белоградчик, чиито скали

                                             ще останат приказна загадка за мен

 

Градчето зимна приказка сънува,

притихнало под снежно одеало.

И скални фигури в мъглата плуват,

парченца спомени от нещо цяло...

 

Скалите са различни в белотата –

изваяни от Снежната царица.

И  бавно се процежда красотата

на зимата от мократа зеница.

 

Смълчаната природа е прекрасна.

С вълшебството на своята вселена

скалите омагьосват ме опасно...

Магията остава вечно в мене.

 

 

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Смълчаната природа е прекрасна."

    Красиво е там!
Предложения
: ??:??