1.07.2012 г., 16:06 ч.

Зимна приказка 

  Поезия » Друга
428 0 0

Зимна приказка

 

 

 

Сред поля и балкани

разни птици и животни са събрани.

Бухалът със крилете си ще маха,

капчиците дъжд ще изтръска

и игликата под него ще изпръска.

Катеричката игрива

си играе, скок-подскок.

Събира гъбки, орехи и сливи,

и си тропа, тропа-троп.

А някъде там

пее птица гласовита

своята песен, която знам,

и вдън гората не може да бъде скрита.

 

© Калин Барбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??