27.01.2012 г., 11:56 ч.

Зимно утро 

  Поезия » Пейзажна
443 0 0


 

“Морето се боричка като коте

със слънцето, попило във вълните.”

Петя Дубарова

 

Дремещото коте на морето

мърка тихо на замижалия бряг,

а плиснатата слънчева пътека

ми казва със сребърен глас:

„Не се увличай! Ще те ослепя,

загледаш ли ме ти анфас.

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??