16.04.2019 г., 23:56 ч.

Златна есен 

  Поезия » Пейзажна
543 0 0

Шуми поточето и падат,

пъстри, есенни листа.

Тревата бавно пожълтява,

идва есента!

 

Далече отлетяха прелетните птици,

вятърът усили се, дъждът изгря.

Плажовете запустяха,

асфалтът се покри с белега на есента!

 

Тъй красива, тъй мечтана,

лекува и наранява.

Умира всичко в есента,

но тя  винаги остава златна!

 

© Април Мартинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??