3.10.2008 г., 0:32 ч.

Златни надежди 

  Поезия » Философска
497 0 3

Златни надежди

      в златна люлка

               душата лелей.

 

Сребърни струни

     с лъчи обилни

               месечко пилей.

 

Звезди вещаят

     палави нощи,

               сърце в радост грей.

 

Колко сладки са

    тези надежди,

               когато съдбата немей.

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??