17.11.2019 г., 9:54 ч.

Зло 

  Поезия » Друга
338 0 0

полази ме
същинско насекомо
намери процеп в мен
и се провря
разкъса вътрешностите ми
с огън
подпали мозъчната ми кора
изби по кожата ми
обрив мощен
в зениците изгря
и изгоря
напусна ме
сега във тъмни нощи
връхлита осъзнатата вина

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??