15.09.2016 г., 17:58 ч.

Змията в мен 

  Поезия » Философска
660 1 0

ЗМИЯТА В МЕН

Тя дълбоко е в мен спотаена

и кой ли от вас предполага,

че ако съм аз застрашена,

навън изпълзява веднага.

 

Езикът й остър, отровен,

            не знае ни жал, нито прошка.

Наказва той всеки виновен

за умишлено сторена грешка.

 

Змията, де в мен е, не виждате,

но пази ме тя осторожно.

Внимавайте, не ме обиждайте,

да клъвне и вас е възможно!

 

 

© Юлияна Донева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??