22.09.2005 г., 16:08 ч.

Знаех 

  Поезия
859 0 0
Знаех, че ще дойдеш.
Сърцето ми подсказа да те чакам.
В момента едно "Здравей" пътува от теб към мен.
Докато стигне, очите са си споделили хиляди подлудяващи неща.
Ръцете вече са открили най-болните места
и сега лекуват тялото ми с познатата греховна нежност.
Знаех, че ще дойдеш при мен.
Може би Тя вече е заспала.
И ти си тичал по пътя до моя дом.
Дали затова така бурно бие сърцето ти?
Знаех си, тази вечер ще се видим.
Колкото и малко време да си ми отделил.
И затова те чаках ...с пуснати коси,
ръце в тях да заровиш и да забравиш да си тръгнеш.

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??