31.10.2006 г., 1:24 ч.

знаеш ли..... 

  Поезия
665 0 10

ти знаеш ли какво е да обичаш
едно безчуствено към теб сърце,
с най-нежни думи ти да го наричаш,
към него да протягаш измръзнали ръце!?

ти знаеш ли какво е да счупиш диаманта
на парченца, да срежеш любовта си на зрънца?

аз плача и събирам онез зрънца, но
не мога да ги събера сама,
ела и помогни ми, любовта върни ми!
но аз ще срещам твоя поглед строг,
който ще ми казва "не искам аз любов"

© Весинцето без такава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??