3.07.2023 г., 0:08 ч.

Знаеш ли 

  Поезия » Любовна
214 0 0

Знаеш ли как вечер заспивам с мисли за теб...

Знаеш ли как сърцето ми бие само за теб.

Знаеш ли как в ума ми си постоянно, как заобичвам те бавно.

Знаеш ли как изтръпвам като ме докоснеш,колко много щастие ми носиш...

Знаеш ли нощите колко са ми самотни без твоята прегръдка, знаеш ли как жадувам аз за твоята усмивка, за твоята ласка, за погледа ти нежен и дълбок,за топлите ти ръце, за любящото ти сърце.

Искам теб и само теб да вървим ръка за ръка напред.

© Silviq Stefanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??