21.10.2009 г., 19:31 ч.

Знаеш ли? 

  Поезия » Любовна
792 0 0

Знаеш ли как сълзите капят?!

Знаеш ли как раните кървят?

Знаеш ли как сърцето от болка крещи?

 

Улавям щастието с ръце,

но когато започне да кърви,

го оставям, защото не ми

принадлежи.

 

Започвам да сънувам реални

сънища, но когато отварям очи,

ти ми казваш "Замълчи".

Искаше ми се целувките

да не забравям, искаше ми се в нощта

сама да не оставам.

 

Не искам да изричам думите лъжовни,

не искам да си припомням за нощите

любовни. Не искам да усещам целувките отровни.

Не искам да те наранявам, защото знам, че

и аз пропадам.

 

 

© Цветелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??