3.04.2020 г., 15:42 ч.

Знаеш ли? 

  Поезия » Любовна
842 0 1

Не се оглеждай в очите ми,
защото в тях ще се влюбиш!
От тази бездна, знаеш ли?
Не ще лесно изплуваш!

Не мечтай за устните,
на тях не ще се наситиш!
И други целуваш ли,
тези чувства пак ще изплуват!

Готов ли си, взимай със шепи!
Животът втори шанс дава.
Сърцето твое поиска ли,
не ме оставяй пак да избягам!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Споделени съкровени чувства! Животът си иска своето! Поздрав!
Предложения
: ??:??