25.01.2017 г., 22:26 ч.

Знаеш ли колко искам 

  Поезия » Любовна
504 1 6

 

Знаеш ли колко искам
/Свидна/

 

Знаеш ли как се убива,
тази любов отредена,
знаеш ли как си отиват,
чувства в сърцето родени?!

 

Знаеш ли как се забравя,
споменът парещ в гърдите,
как от ума се изтриват,
мислите, болката скрита?!

 

Знаеш ли как се запълва,
празното в скута ми плачещ,
а пък тъгата все бълва
студ и душата се влачи?

 

Знаеш ли, знаеш ли само,
колко за себе си искам?!
Сила на истинско рамо
и влюбена бяла усмивка!

© Евгения Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??