25.07.2012 г., 16:31 ч.

Знай, че винаги ще те обичам 

  Поезия » Любовна
959 0 0

Нощ след нощ аз чакам,

страда моята душа,

искам аз от тебе да избягам,

но нощем ти си ми в съня.

 

Нежно ме целуваш и прегръщаш,

ласкави са твоите ръце,

тъгата в радост се превръща,

ликува моето сърце.

 

Сутрин, щом очите си отворя,

виждам,  че съм пак сама,

по улиците оживени бродя

и търся сродната душа.

 

Мъжа от сънищата търся,

взирам се във всякое лице,

кой ли ще запали в мен искра,

кой ще стопли моята душа?

 

Ще бъдеш ти за мене въздух и вода,

за мен ще бъдеш ясната зора,

малко цвете във полето

и слънчева усмивка на детето.

 

Знай,  че винаги ще те обичам,

ще те даря със моята любов,

макар и непознат, на теб се вричам,

любовта ще устои в света суров.

© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??