27.05.2011 г., 20:07 ч.  

Знак 

  Поезия » Любовна
600 0 1

Знак


Дай ми знак, че съм ти близка!

Дори късно да бъде, покажи,

че не съм ти безразлична.

Не позволявай да се отдалечим един от друг и да

бъдем все по-студени.


С усмивка те гледам и

шепна ти без думи.

Кажи ми да не си отивам,

кажи и на Нея да остане с нас.


Наранихме я, гонехме я, но само Тя ни остана.

Тя е толкова нежна и крехка, а ние

бягахме от Нея, но сега ни е нужна.


Тя е жива в мен – спри я, спри и мен!

Ако диша и в теб –

дай ми знак, че съм ти близка!

 

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрав! Прекрасно е, другите стихове също много ми харесаха!
Предложения
: ??:??