8.11.2004 г., 18:05 ч.

Знам 

  Поезия
1193 0 1
Казваш, че на всичко готов си за мен.
Докажи ми го поне ден!
Защото знам, колко струва мъжката дума
и какъв е принципа - бройка и сума.
Искаш ме, но няма да ме имаш.
Даже всичко да опиташ пак няма да ме имаш,
защото знам ви номерата
и защото аз създавам правилата!!!

© Силвия Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??