28.09.2007 г., 9:51 ч.

ЗНАМ 

  Поезия
723 0 10
ЗНАМ

Знам,
че някъде в пространството
любовта ти дреме
във изкусно подредени планове.

В пластовете на безвремието
й изпращам сънища.

На разсъмване
най-сладко е пробуждането

26. 09. 2007

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??