Sep 28, 2007, 9:51 AM

ЗНАМ 

  Poetry
787 0 10
ЗНАМ

Знам,
че някъде в пространството
любовта ти дреме
във изкусно подредени планове.

В пластовете на безвремието
й изпращам сънища.

На разсъмване
най-сладко е пробуждането

26. 09. 2007

© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??