30.10.2018 г., 8:46 ч.

Знам 

  Поезия
467 2 4

Моето вчера се обажда на днес. 

- Ало, как е? Пак ли е зле?

Утре дано е добре. 

От любов трудно се мре. 

 

 

Изпрани са всички раздели, 

сълзите изтрити. 

 Живот - по нови релси. 

Кодиран, с мечти. 

 

Тази увереност ме разби. 

Познавам се. Пак ще боли! 

 

 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??