6.04.2010 г., 9:13 ч.

Зодиите 

  Поезия » Хумористична
784 1 3

Техник, творец, изобретател,

оптимист, добряк, приятел.

Щом водата ти подлей,

туй е значи - ВОДОЛЕЙ.

 

РИБКАТА ни мълчачива

масло в огъня долива.

На хвърлена за нея стръв

въдичарят клъвва пръв.

 

Волев до инат - добрякът откровен

с буйния си нрав е зодия - ОВЕН.

Във вас ли се влюби - ще ви погуби

и пак ще е готов за нова любов.

 

ТЕЛЕЦЪТ красив и добричък

всичко си върши самичък -

(стига да има само

помощ от вуйчово рамо.)

 

Дипломат си е БЛИЗНАКА.

Всички води за мустака.

Вре се тук, вре се там -

вече е човек голям.

Винаги - математичен.

Никога - категоричен.

Знаем знака символичен.

Да. Близнакът е двуличен.

 

Хрисим е РАЧО.

Безспорно е умен.

Но ако е влюбен,

пиши го – загубен.

 

С царска титла и осанка

- ЛЪВ е, то се знае.
И да не остане в сянка,

все край шефа си играе.

Шеф ли стане, то тогава

чакай лапата му здрава.

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??