3.09.2019 г., 0:45 ч.

Зовът на вечността 

  Поезия » Философска
188 0 0

И аз там ще ида

някой божи ден -

като Клеопатра при Изида,

уви, ще дойде мрак студен...

 

И аз вървя по този път,

знам, че всеки туй го чака.

Чувам на вечността зовът

и очаквам на съдбата знака.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??