Искам само да кажа, че това е песен, но все пак ще се радвам да си кажете мнението.
Звезда
Нещата вече са различни,
по-сериозни, не комични.
Любовта ни цъфна като цвете -
красиво, но не бодливо.
Припев:
Ето как животът довежда ни до тук,
дето ти и аз
сме влюбени един в друг.
Мисълта за теб гори в мен
всяка нощ и всеки ден.
Когато ме прегърнеш, усещам
любовта, която в очите ти срещам.
Припев:
Ето как животът довежда ни до тук,
дето ти и аз
сме влюбени един в друг.
През целия ден ти си с мен
и знам, че винаги ще си до мен.
Каквото и да става - в трудност, в беда,
ти ще бъдеш моята пътеводна звезда.
Припев:
Ето как животът довежда ни до тук,
дето ти и аз
сме влюбени един в друг.
© Николета Всички права запазени