10.01.2008 г., 17:55 ч.

Звезда 

  Поезия
562 0 4
Поисках да бъда звезда,
да стоплям с усмивка всички сърца,
да бъда идол за много души,
да подражават на мен и на моите грешки,
но вгледах се тихо дълбоко в очите -
там малко по малко изгасват мечтите
аз искам, но не мога да бъда звезда
и мойто име да изричат по света.

Много искам да бъда това,
което гледам в други лица,
с новаторство да се похваля
и всеки да ме хвали,
но това е невъзможно, сега осъзнавам -
звезда не мога да бъда на земята
звездите са по-далече и от Марс...
ние, хората сме просто фарс...

© Ванеса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??