16.01.2019 г., 13:26 ч.

Звезда 

  Поезия
478 0 0

И стигнахме до този момент скъпи мой

Докоснахме и най – дълбоките си рани

И кой от двама ни не ще се брани?

Болка и любов признавам са велики

В емоциите намират се известни прилики

Няма нищо да ти обещая за животите напред

Защото за мен ще е запазен първият куплет

Вещица злокобна и магьосница едва ли

Минал си от там и знам че се опари.

Добре дошъл, ти вече си готов

Да разбереш какво е истинска любов.

Добре дошъл даже малко закъсня

Сега се нижат пролет, лято есента....

Бавно раните зарастват в душата

Ти вече си свободен, излез от тъмнината.

Погледни нагоре, погледни луната

За тебе там ще има специална звезда, която ще те чака.

© Деница Филева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??